Suerickx Condominium
Vragen of opmerkingen?
Contacteer ons: 014 24 88 24
Vragen? Stel ze gerust!

Mail uw vraag, wij reageren binnen één werkdag. Of bel direct: +32 14 24 88 24

Isoleer het dak van uw gebouw

Isolatie is geen luxe: elke wooneenheid die verhuurd wordt moet tegen 2020 voldoen aan de isolatienormen van het Energie-renovatieprogramma 2020. Suerickx helpt u om deze minimumnormen vlot te halen én begeleidt u in de zoektocht naar de beschikbare premies en kortingen.

Onbeperkte mogelijkheden

Elk isolatieproject vraagt om een aparte aanpak. Soms is het mogelijk om aan de binnenkant te isoleren, soms niet. Soms is minerale wol het meest aangewezen, soms PIR of cellenglas, … Onze specialisten analyseren bij de start de staat van uw dak en de mogelijkheden voor isolatie. Samen met u kiezen we dan de meest geschikte renovatiemethode.

Sarking: snel, efficiënt en kwalitatief isoleren

Dakrenovatie uitvoeren volgens de sarkingmethode – in één keer opbouwen en isoleren langs de buitenzijde- heeft heel wat voordelen:

  • Er is geen impact op de binnenafwerking van uw dak. Ideaal als het dakappartement van uw gebouw bewoond is, bijvoorbeeld.
  • De plaatsingstijd is korter dan bij andere renovatiemethodes.
  • De isolatie vormt een schild uit één geheel, waardoor het risico op koudebruggen afneemt en de isolatiewaarde vergroot.

Voor dakpannen werken we met het ISOTEC-XL-systeem, waar uw onderdakfolie, dampscherm, thermische isolatie, tengellatten, panlatten én structuurversteviging allemaal geïntegreerd zijn in één geheel. Voor leien isoleren we met BauderPIR dat al bij geringe dikte aan de huidige strenge normen voldoet om energie te besparen.

dakisolatie dakisolatie

Het doel: energiebesparing van 30%

U isoleert natuurlijk niet voor uw plezier. U isoleert omdat de wet het voorschrijft én omdat uw energiefactuur anders eindeloos blijft oplopen. Dankzij sarking bespaart u tot 30% op uw energiekosten, mede dankzij het eengemaakte systeem waarin nergens koudebruggen voorkomen en waar condensatie geen kans heeft.

Bovendien gaan we altijd goed doordacht te werk. We starten onze renovatie pas na een analyse van uw huidig dak, waarbij thermografische camera’s alle onzichtbare gebreken aan het licht brengen. Zo weten we precies waar we moeten ingrijpen.

Referenties

Suerickx Condominium onderscheidt zich door de grondige voorbereiding van elke opdracht. Vooraleer we op een dak aan de slag gaan, houden we een uitgebreide dakinspectie en werken we de beste technische aanpak uit.
Bekijk hier al onze referenties.