Suerickx Condominium
Vragen of opmerkingen?
Contacteer ons: 014 24 88 24
Vragen? Stel ze gerust!

Mail uw vraag, wij reageren binnen één werkdag. Of bel direct: +32 14 24 88 24

Renovatie van uw gemeenschappelijk dak

Een dak renoveren is méér dan wat dakdichtingsmembranen vervangen. Waarom integreert u bijvoorbeeld niet meteen een lichtstraat? Of ventilatie? En waarom zorgt u niet voor extra isolatie zodat de EPC-waarde van het gebouw daalt? Mogelijkheden genoeg!

Maak uw dak mooier én slimmer

Een gerenoveerd dak geeft uw gebouw weer de uitstraling van vroeger terug. Maar het doet méér. Een renovatie is dé kans om nieuwe elementen te integreren en zo ook de binnenkant van uw gebouw een extra troef te geven. Wat dacht u van extra licht in de inkomhal? Of in de trapzaal? Of nog beter: een fikse energiebesparing dankzij een nieuw geïsoleerd dak?

Vakwerk door specialisten

Suerickx Condominium schakelt alleen ervaren vakmensen in voor de renovatie van uw dak. Ze volgden allemaal een professionele opleiding bij gerenommeerde producenten en werken uitsluitend met topmateriaal dat ze door en door kennen.

Voor uw plat dak:

  • Roofing – Naadloos en waterdicht plaatsen van bitumineuze dakbedekking, in combinatie met een polyesterdoek, additieven, APP-harsen en een bijzondere rubbercomponent.
    .
  • EDPM – Precies en duurzaam plaatsen van synthetisch dakrubber dat perfect bestand is tegen zwaar weer en UV-straling. Wij gebruiken EPDM van het merk RESITRIX. Al onze vakmensen hebben ook bij RESITRIX een opleiding gevolgd.

Voor uw hellend dak:

U kiest zelf voor keramische pannen, natuurleien, golfplaten, zinkplaten, … Zelfs beton plaatsen onze specialisten zelf. Uiteraard integreren we een dakvenster of dakkapel als u dat vraagt. En sowieso houden we rekening met de EPC-waarde bij de renovatie.

Referenties

De vakmensen van Suerickx Condominium hebben het dak van Residentie Anja te Wemmel volledig gerenoveerd. Lees hier hoe de specialisten te werk zijn gegaan voor dit project.

Jurgen Doom

Ontdek hier alle referenties voor dakrenovaties.