Suerickx Condominium
Vragen of opmerkingen?
Contacteer ons: 014 24 88 24
Vragen? Stel ze gerust!

Mail uw vraag, wij reageren binnen één werkdag. Of bel direct: +32 14 24 88 24

Gevelreiniging en -renovatie van residentiële gebouwen

Uw voorgevel is het visitekaartje van uw appartementsgebouw of verzorgingstehuis. En het uitzicht van die gevel is erg belangrijk. Geef maar toe: u vindt het toch ook leuker om thuis te komen in een gebouw dat straalt?

Suerickx Condominium reinigt, renoveert en bekleedt uw gevel niet alleen voor het uitzicht. Uw gevel blijft zo ook langer beschermd.

Gevelreiniging

Stralen, wassen, chemisch reinigen, … Suerickx Condominium beheerst alle technieken om uw gevel er in een mum van tijd weer zo goed als nieuw te laten uitzien.
Lees meer

gevelwerken-dakwerken-appartement-antwerpen-voor (1)  gevelwerken-dakwerken-appartement-antwerpen-na (1)

Gevelrenovatie

Last van graffiti? Zijn de oude voegen tussen uw bakstenen grauw en grijs? En sijpelt er water binnen door kiertjes in de gevel? Dan biedt onze renovatie soelaas.
Lees meer

Gevelbekleding en gevelisolatie

Geef uw gebouw een volledig nieuwe façade: met een extra gevelbekleding mét isolatie haalt u bovendien de energiekosten fors omlaag.
Lees meer

Referenties

Vertrouw voor een complete gevelrenovatie op de experts van Suerickx Condominium. Wij analyseren wat er nodig is om je gevels terug in prima conditie te brengen én voeren dit uit met eigen vakmensen.

Ontdek hier al onze referenties