Suerickx Condominium
Vragen of opmerkingen?
Contacteer ons: 014 24 88 24
Vragen? Stel ze gerust!

Mail uw vraag, wij reageren binnen één werkdag. Of bel direct: +32 14 24 88 24

Isolatie en bekleding van uw gevel

Uw gevel een opknapbeurt geven met een nieuwe gevelbekleding? Goed idee! Zeker als u meteen ook isolatie integreert achter de nieuwe bekleding. Want dan wint u dubbel: uw gebouw ziet er voor lange tijd perfect uit én de energiefactuur van alle eigenaars daalt!

Isolatie, isolatie, isolatie

We kunnen het niet genoeg benadrukken: een geïsoleerde gevel is cruciaal voor het comfort van de bewoners van uw gebouw. Zowel in de winter als in de zomer zorgt de isolatie voor een gezond en aangenaam klimaat, zonder condensatievocht. Bovendien drukt isolatie de gemeenschappelijke én individuele kosten van het gebouw.

gevelbekleding

Verschillende afwerkingsmaterialen

Suecickx Condominium is uw partner voor de renovatie, herstelling of vervanging van alle soorten gevelbekleding: crepi of bepleistering, steenstrips, hout, bakstenen, aluminium gevelpanelen, kunststofplaten, leien en pannen, …

We werken uitsluitend met materialen van gekende fabrikanten en met mensen die hun vak door en door beheersen. Zo bent u zeker dat het eindresultaat zal voldoen aan de wensen en standaarden van alle eigenaars.

Referenties

Laat u overtuigen door onze referenties, beelden zeggen meer dan woorden.

Ontdek hier al onze referenties.