Suerickx Condominium
Vragen of opmerkingen?
Contacteer ons: 014 24 88 24
Vragen? Stel ze gerust!

Mail uw vraag, wij reageren binnen één werkdag. Of bel direct: +32 14 24 88 24

Gevelreiniging van grote gebouwen

Natuurlijk willen de eigenaars van uw gebouw dat hun gevel er picobello uitziet. Maar uiteraard zijn ze bezorgd over de reinigingsmethode en de kosten. Precies daarom maakt Suerickx Condominium veel tijd vrij voor extra informatie over de aanpak van de werken en de gebruikte reinigingsmethode. Zo weet iedereen op voorhand precies wat er te gebeuren staat.

Onderzoek vooraf

Voor we met de reiniging starten, onderzoeken we de meest geschikte methode. We komen ter plaatse en analyseren de kwaliteit van uw gevelmaterialen en de mogelijkheden voor het plaatsen van een stelling aan het gebouw. Daarna overleggen we met u de meest geschikte reinigingsmethode.

Perfecte en milieuvriendelijke reiniging

Onze vakmensen beheersen een hele waaier van reinigingsmethoden voor gevels van grote gebouwen. Ze zorgen ervoor dat uw gevel er achteraf weer voor jaren perfect uitziet:

 • Ibix-stralen – Reinigen met stralen van lucht en water en een reinigingsmiddel dat afgestemd is op de bekleding van uw gevel. Perfect proper, zonder beschadiging en met een minimum aan afvalwater.
  .
 • Roterend nevelstralen – Reinigen met water, lucht en een straalmiddel in een roterende straal waarvan we de druk erg fijn kunnen afstellen. Supersnelle methode: de afwerkingslaag kan er vaak dezelfde dag nog op.
  .
 • Steamwash (heet water) – Reinigen met heet leidingwater onder druk. Tast uw gevel niet aan, behoudt het originele oppervlak en is goedkoop.
  .
 • Technisch reinigen – Reinigen als voorbereiding van schilderwerken, met zuiver leidingwater onder erg hoge druk. Mos, algen en losse deeltjes verdwijnen meteen.
  .
 • Zandstralen – Reinigen met gritkorrels. Ideaal voor metaal, brons, glas en hout.

We gebruiken nooit fluorwaterstofzuur of zoutzuur. Andere, moderne en niet schadelijke chemicaliën kunnen toegevoegd worden aan uw schoonmaakmiddel als de gevel daarom vraagt.

Referenties

In Mechelen werd de gevel gereinigd volgens de Steamwash-methode. Lees meer over deze referentie.

Project VME Fred. De Merodestraat, Mechelen

gevelreiniging