Suerickx Condominium
Vragen of opmerkingen?
Contacteer ons: 014 24 88 24
Vragen? Stel ze gerust!

Mail uw vraag, wij reageren binnen één werkdag. Of bel direct: +32 14 24 88 24

Renovatie van de gevel van uw gebouw

Zure regen, vervuilende dieselwagens, graffiti, … uw gevel heeft het erg zwaar te verduren. Na verloop van tijd dringt een renovatie zich hoe dan ook op. We raden u aan die werken tijdig uit te voeren, voor de schade aan uw gevel ook de andere delen van uw gebouw aantast.

Renovatie van voegwerken

Hebt u een bakstenen gevel? Dan geeft u die een snelle facelift met een combinatie van een snelle reiniging én een vervanging van de voegen. We slijpen het voegwerk uit, maken het zuiver en vullen ze weer op met een ondervoeg en met professionele, moderne voegen. Zo ziet uw gevel er snel weer fantastisch uit.

gevelwerken-condominium

Anti-graffiti

Graffiti verwijderen is één zaak. Vermijden dat uw gevel er straks wéér vuil uit ziet, is veel moeilijker. Suerickx Condominium kan beide. We verwijderen graffiti met een uniek systeem dat uw gevelverf verder intact houdt.

Waterdicht maken

Vocht is de grootste vijand van uw gebouw. Daarom werken we elke renovatie af met een gevelbeschermingsmiddel dat water tegenhoudt, zonder dat het uw stenen of betonnen elementen aantast. Die coating vermijdt roest, minimaliseert de corrosieve effecten van vuil, stof en zeezout, en vertraagt de groei van mos en algen.

Nog beter: een waterdichte gevel isoleert als de beste. Ook daar boekt u dus winst!

gevelrenovatie

Referenties

U kan rekenen op Suerickx Condominium voor al uw gevelrenovaties. Wij zijn actief in gans België.

Ontdek hier al onze referenties van gevelrenovaties.