Suerickx Condominium
Vragen of opmerkingen?
Contacteer ons: 014 24 88 24
Vragen? Stel ze gerust!

Mail uw vraag, wij reageren binnen één werkdag. Of bel direct: +32 14 24 88 24

Balkons en terrassen van appartementen renoveren

De terrassen en balkons zijn dé troef van de appartementen in uw gebouw. Maar na jaren blootstelling aan guur weer zijn ze aan herstelling toe. Suerickx Condominium pakt zo’n renovatie aan met oog voor uw specifieke wensen: snel, budgetvriendelijk en met langdurig resultaat.

Onderzoek van uw terrassen

We starten onze herstellingswerken pas als we precies weten waar de schade vandaan komt. Alleen dan kunnen we immers garanderen dat de problemen zich na de werken nooit meer zullen voordoen. Op basis van die analyse kiezen we de geschikte renovatiemethode en het juiste materiaal. Uiteraard hebben uw eigenaars het laatste woord – zeker als het op de afwerking aankomt.

betonwerken-condominium
terrasrenovatie

Professioneel vloersysteem

In de meeste gevallen plaatsen we na de herstellingswerken een nieuw vloersysteem uit verschillende gelamineerde lagen zodat waterdichtheid voor 100% gegarandeerd is. Die nieuwe terrassen zijn stoot- en slijtvast, naadloos, UV-bestendig en eenvoudig in onderhoud.

Uw eigenaars kiezen de afwerking uiteraard zélf: kleur, afwerking met antislip, …

Minimale overlast

Natuurlijk is het vervelend dat uw gebouw in de stellingen staat tijdens de renovatiewerken. Daarom beperken we die hinder tot het absolute minimum: we werken volgens een vooraf overeengekomen renovatieplan waarvan we de timings strikt respecteren, we gebruiken sneldrogende materialen en we werken met professionele teams die het tempo hoog houden. Zo bent u in geen tijd weer van ons verlost. En zien uw balkons er voor jaren stralend uit.

Referenties

Bent u benieuwd naar ons vakmanschap? Dan kan u op deze pagina onze referenties terugvinden.
Wij presenteren u hier graag een aantal van onze projecten die we in het verleden afgewerkt hebben.