Suerickx Condominium
Vragen of opmerkingen?
Contacteer ons: 014 24 88 24
Vragen? Stel ze gerust!

Mail uw vraag, wij reageren binnen één werkdag. Of bel direct: +32 14 24 88 24

Parkeergarages waterdicht maken

Uw parkeergarage wordt elke dag intensief gebruikt: door uzelf, door bezoekers of klanten, door collega’s of medebewoners, … Slijtage is onvermijdelijk. Precies daarom is geregeld onderhoud cruciaal.

Geef water geen kans

Dé opdracht voor u als eigenaar van een ondergrondse parkeergarage? Water buitenhouden! Want zelfs kleine scheurtjes of lekken kunnen na verloop van tijd desastreuze schade aanrichten in uw gebouw – van beton tot wapeningsstructuur. Correcte bekisting en bekleding zijn cruciaal voor de stevigheid van uw gebouw en daar kan Suerickx Condominium u bij helpen.

Duidelijke signalisatie

Pijlen, parkeervakken, rijstroken, … uw parkeergarage lijkt soms op een mini-verkeerspark. En dat in kunstlicht, en op een beperkte ruimte. Geen wonder dat er af en toe ongelukjes gebeuren. De enige manier om dat te verlijden, is een uitstekende signalisatie die correct onderhouden wordt. Zo hebben bestuurders geen enkele moeite om de aanwijzingen te volgen. Suerickx Condominium zorgt voor een waterdichte bekleding van de vloeren en zorgt zodoende voor een heldere, nette en efficiënte signalisatie in uw parkeergarage.