Suerickx Condominium
Vragen of opmerkingen?
Contacteer ons: 014 24 88 24
Vragen? Stel ze gerust!

Mail uw vraag, wij reageren binnen één werkdag. Of bel direct: +32 14 24 88 24

Controleer uw dakoppervlak met een dakpunctie

Naar aanleiding van de wet 2020 betreffende de Vlaamse dakisolatienorm stellen eigenaars zich meer en meer de vraag of hun dak voldoende geïsoleerd is en/of deze voldoet aan de wetgeving. Om uw twijfels weg te nemen controleert Suerickx Condominium uw dakoppervlak door middel van een dakpunctie.

Wat houdt zo’n dakpunctie eigenlijk in?

De bedoeling van een dakpunctie is om de samenstelling van het dak te achterhalen. Dit onderzoek gebeurt in 5 verschillende stappen. Na de dakinspectie maken onze specialisten een professioneel rapport op zodat u de bestaande toestand kent van uw dak. Op basis hiervan stellen wij u een vrijblijvende offerte voor.

 

Wat kost een dakinspectie?

Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad varieert een dakinspectie tussen €250 – €350, excl. BTW. Indien de eigenaars akkoord gaan met onze offerte voor isoleren/vernieuwen van het dak, wordt de kostprijs van de dakinspectie in mindering gebracht.

 

Langs de binnenkant geïsoleerd? Geen nood, wij controleren dit ook!

In sommige gebouwen wordt het hellend dak langs de binnenzijde geïsoleerd, dit is ook moeilijker te verifiëren. Daarom komen onze experts te plaatse om uw dak te controleren. Zij voeren een visuele inspectie uit en verschuiven enkele dakpannen om te kijken of een onderdak aanwezig is én om te achterhalen welke isolatie er geplaatst is. Is er twijfel? Dan nemen wij een thermografische foto van het dak om te controleren of er warmteverlies is of niet.

dakpunctie-werkwijze
dakpunctie-werkwijze
dakpunctie-werkwijze