Isolatiepremies en isolatiekorting Suerickx Condominium

De premies voor de isolatie van een dak of een zoldervloer in een bestaande woning of appartement worden betaald door de netbeheerder. Dat was zo en dat is zo … in 2015. Binnenkort zal de Vlaamse Gemeenschap echter beslissen hoe het verder moet vanaf 2016.

De verwachting is dat er minder of geen premies meer worden toegekend. De nieuwe regeling zou ingaan vanaf 1 januari 2016. Als u van plan bent het dak of de zoldervloer van uw gebouw te laten isoleren, wacht dan niet langer.

Hoe hoger de warmteweerstand (Rd-waarde) van het materiaal dat we plaatsen, hoe hoger de premie die wordt toegekend. Concreet: bij een Rd-waarde van minstens 4,5 m²K/W bedraagt de premie 8 euro per m².

Hou er wel rekening mee dat de premie geldig is voor dakisolatie of zoldervloerisolatie, niet voor beide. En voor de zoldervloer geldt alleen een premie als het over een onverwarmde zolder gaat.

-15% op isolatiemateriaal tot 15 maart

Neemt u nu de beslissing? Goed idee. Tot 15 maart genieten de bewoners immers een korting van 15% op het isolatiemateriaal, als we het dak of zoldervloer van uw gebouw mogen isoleren.

Profiteer ervan. Contacteer ons op 014 24 88 24.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug naar overzicht