Suerickx Condominium
Vragen of opmerkingen?
Contacteer ons: 014 24 88 24
Vragen? Stel ze gerust!

Mail uw vraag, wij reageren binnen één werkdag. Of bel direct: +32 14 24 88 24

De meerwaarde van Suerickx Condominium

Suerickx Condominium is gespecialiseerd in renovatiewerken voor grote residentiële projecten in mede-eigendom. U, als syndicus of beheerder van het gebouw in mede-eigendom, geniet van onze unieke meerwaarde als renovatiepartner voor vme’s:

 • Kenners van mede-eigendom – We begrijpen hoe de relatie tussen de mede-eigenaars, de bewoners en de syndicus van een gebouw werkt. En we snappen echt dat wij als aannemer voor vme’s vooral moeten waken over consensus, kwaliteit, snelheid en minimale overlast. Daarom pasten we ons hele proces daarop aan:
  • Wij bieden een gedetailleerd voorstel op maat aan die zo aan de vergadering van mede-eigenaars kan worden voorgelegd.
  • Onze specialisten hebben ervaring in het toelichten van projecten op vergaderingen van mede-eigenaars.
  • Wij zijn pionier in het gebruik van websites en sociale media om bewoners en buren te informeren over de voortgang van de werken, aandachtspunten en om hen de mogelijkheid te bieden problemen te melden en vragen te stellen.
  • Voor elk project is er een ervaren werfleider die waakt over kwaliteit en snelheid van uitvoering.
 • Planning – Als geïntegreerde medespeler nemen wij uw renovatie –en onderhoudszorgen over. U kan er bijgevolg op rekenen dat we de afgesproken planning strikt naleven. Daarbij maken wij de planning zo op dat elke bewoner een minimale last zal ondervinden van de renovatiewerken.
 • Communicatie – We geloven dat heldere communicatie en betrokkenheid een belangrijk fundament zijn voor een goede samenwerking. Alle stappen in het proces gaan gepaard met een persoonlijke en professionele aanpak, afgestemd op de noden en verwachtingen van de klant.
 • Alles-in-één – We werken met een eigen engineering-team, eigen experts, eigen specialisten in alle renovatiedomeinen waarin we actief zijn, en teams van eigen arbeiders. Zo weet u zeker dat uw project in betrouwbare handen rust.
 • Gecertificeerd – We investeren continu in onze mensen. Onze medewerkers behaalden alle certificaten en diploma’s die nodig zijn voor uw job: VCA, BENOR, , … We zijn ook preferred applicator voor BASF in België en expert in hoogtechnologische producten van gerenommeerde fabrikanten.

Neem contact op voor meer informatie

Syndicus aan het woord

Architect aan het woord