Suerickx Condominium
Vragen of opmerkingen?
Contacteer ons: 014 24 88 24
Vragen? Stel ze gerust!

Mail uw vraag, wij reageren binnen één werkdag. Of bel direct: +32 14 24 88 24

referentie

VME Tulpstraat, Elsene

activiteit: Dakwerken

Waterdichtingssysteem platte daken

Appartementsgebouw – Elsene

De specialisten van Group Suerickx werden door Atelier Gestion gevraagd om ter plaatse te komen kijken naar de dak van dit appartementsgebouw. Het werd aangepast met een waterdichtingssysteem.

De uitgevoerde werken

Eerst en vooral reinigden we de huidige dakbedekking, dit is nodig om hechting te bekomen naar de volgende laag toe. We verwijderden tevens de oude dakranden.

Dan brachten we een Sopradere Quick hechtingsprimer aan. Dit is een sneldrogende primer op basis van bitumen en vluchtige solventen. Deze wordt gebruikt als hechtingslaag om een goede hechting van bitumineuze producten te verzekeren.

Vervolgens plaatsten we een dakdichting Sopralene Techno Venti 4 AF C1 aan. Dit is een membraan met een ingebouwd dampdruk- en spanningverdelend systeem. Het is samengesteld uit elastomeerbitumen en een composiet-polyesterinlage. De bovenzijde is afgewerkt met ingewalste leischilfers en de vrij boord is voorzien van een wegbrand film.

De dakdoorvoeren werden ter hoogte van de nieuwe dakdichting waterdicht aangewerkt met Alsan Flashing. Dit is een vloeibaar bitumen dan tweelaags aangebracht wordt met daartussen een gasvlies.

Daarna plaatsten we opnieuw tapstukken, aluminium dakranden en aluminium knelprofielen. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe dakdichting waterdicht wordt aangesloten aan de opkant van de schouwen.

 

 

Voor:

Na: